אבנר לסקין

חומרי הגלם עבורי הם פלטת הצבעים שלי כאומן. עם השנים אני מקפיד יותר ויותר על הדיוק בעשייה הזאת ובעיקר על עמידה מאחורי הגישה האומרת, שכל מה שאני מכין חייב לפגוש את הסועד בנקודת הזמן המושלמת של המנה. זה אוכל בשבילי.

אבנר לסקין

חומרי הגלם עבורי הם פלטת הצבעים שלי כאומן. עם השנים אני מקפיד יותר ויותר על הדיוק בעשייה הזאת ובעיקר על עמידה מאחורי הגישה האומרת, שכל מה שאני מכין חייב לפגוש את הסועד בנקודת הזמן המושלמת של המנה. זה אוכל בשבילי.

אבנר לסקין

חומרי הגלם עבורי הם פלטת הצבעים שלי כאומן. עם השנים אני מקפיד יותר ויותר על הדיוק בעשייה הזאת ובעיקר על עמידה מאחורי הגישה האומרת, שכל מה שאני מכין חייב לפגוש את הסועד בנקודת הזמן המושלמת של המנה. זה אוכל בשבילי.

אבנר לסקין

חומרי הגלם עבורי הם פלטת הצבעים שלי כאומן. עם השנים אני מקפיד יותר ויותר על הדיוק בעשייה הזאת ובעיקר על עמידה מאחורי הגישה האומרת, שכל מה שאני מכין חייב לפגוש את הסועד בנקודת הזמן המושלמת של המנה. זה אוכל בשבילי.

שף אבנר לסקין – Artisan Chef & Baker

אבנר לסקין – שף

אבנר לסקין. אבא, בן זוג ושף.
מבשל, אופה, מלמד, כותב ומצלם. אוהב להאכיל, לארח, לשמח ולרגש אנשים.

אני מאמין שאוכל הוא שפה שמקרבת בין אנשים, בכל העולם אנשים נפגשים לאכול יחד. להיות שף זו הזדמנות להשתתף בחגיגות שהחיים מזמנים לאחרים ולהוסיף להן טעם, יופי, התרגשות ועונג.

שף אבנר לסקין התאהב בבישול בגיל עשר ושמונה שנים מאוחר יותר הפך אותו למקצוע.

הבישול באירוע מהווה אתגר, כמו על בימת התיאטרון, מול קהל, אין מקום לטעויות. הסועד רואה ומרגיש הכול. והשף נותן כל מה שיש לו, בכל אירוח וארוחה ומצפה בהתרגשות לתשואות, למבט העונג, לבקשת תוספת או מתכון.

השף אבנר לסקין נולד בנהריה. הים התיכון והמטבח הגלילי הם כור מחצבתו. אבנר לסקין הקים את המסעדות "ביקס במרינה", "דה לוקה" ו"רק היום" בתל אביב. הוא עמד בראש הסגל הקולינרי באקדמיה של בולטהאופ, כתב ספרי אפייה ובישול לשוק העולמי והמקומי ובישל בקהילות יהודיות סביב העולם. אבנר למד בישול ואפייה בצרפת, שם התמחה גם באפיית לחם בעבודת יד. בהמשך התמחה בגלידריה ברומא והכנת פיצה במודנה.

אבנר לסקין אוהב את המטבח הים תיכוני, את השימוש בחומרי גלם עונתיים ומקומיים באיכות הטובה ביותר ומאמין בהיכרות עם האנשים מאחורי חומרי הגלם.

שף אבנר לסקין מבשל לך ארוחה סביב השולחן במטבח השף, ארוחת שף פרטית אצלכם בבית ואירועים עד 150 אורחים. אבנר מעביר סדנאות בישול ואפייה באופן פשוט ונגיש לכל אחד ואחת, שיש להם תשוקה לאוכל ומחפשים ידע כדי להעשיר את המטבח שלהם.

המטבח הוא הלב והנשמה של הבית והאוכל הוא עוד דרך לחבק את האנשים שאוהבים.

בתפריט

שף אבנר לסקין

Testimonials

אבנר לסקין

חוויות של לקוחות

“magnificent experience”

From the moment of the welcome at the front door to the minute we left this was a magnificent experience.

Timothy Aug 25 2017

“An excellent dinner”

"An excellent dinner with sensational hosts in a splendid environment! Thank you very much!"

Philipp Nov 18 2017

“Food was just perfect”

"Food was just perfect, the house is amazing and the host (Avner and his wife) were great. My first eatwith experience and it was AMAZING"

Itay Feb 12 2017

"Couldn't ask for more!!!"

"Was an amazing event what a good what an atmosphere. Couldn't ask for more!!!"

Yonit Jan 11 2017

צרו קשר

6 + 1 =